Мебели

Запознай се с нас

Мебели Бг е специализирана онлайн платформа за продажба на мебели за дома и офиса, градинско обзавеждане и оборудване. При нас ще откриете разнообразие от продукти за желаното обзавеждане. Работим изцяло онлайн и предлагаме хиляди продукти налични в нашите складове с възможност за доставка в рамките на няколко дни. Предлагаме мебели по поръчка на Клиента, които могат да бъдат избрани от нашият каталог и произведени с корекция на размерите и избор на дамаска.


Нашият център за връзка с клиенти е на разположение от понеделник до петък от 9.30 до 18.00 часа.


В партньорство с TBI Bank предлагаме всички продукти с възможност за закупуване на изплащане.


Работим с корпоративни Клиенти и предлагаме индивидуални оферти за обществени заведения, детски градини, училища и др.


Развиваме дейността си повече от 14 години, през които сме достигнали до хиляди домове и доволни Клиенти.


Ето какво споделят те за нас:


Mebeli BG, благодарим ви за бързата доставка и качественото обслужване. Доволни сме от нашите мебели. Спестихме часове в търсете на правилният диван по магазините. Чудесно е когато имаш огромен избор и можеш да получих адекватен съвет.

Семейство Абаджиеви

 

Лесно пазаруване и и бърза доставка. Шопинга не е това, което беше. Със сайтове като мебели бг имаш възможност за огромен избор. Хареса ми, че мога да комбинирам и с други мебели.

И. Каменова


В малък град е трудно да намериш мебели за детска стая. Поръчах с mebeli bg и тъй като имах проблем с размерите ми произведоха целият комплект по мои размери. Освен това ми дадоха някои полезни насоки, като това, че за да спестя място е по-добре да се поръча гардероб с плъзгащи врати, което се оказа точно така. Сега в детската стая имаме легло, скрин, гардероб, бюро и дори място за барбарон. Благодаря ви!

А. Пиронкова

 

Мебель бг, спасибо за все. Теперь наша квартира в Банско обставлена ​​удобной мебелью. Было здорово, что вы доставили все консьержу, и когда мы приехали, нам просто нужно было переехать.

Морозова Лариса